Nieuwe stap voor stapkaart voor frietmobiel

Ons digitaal naamkaartje op dé site in jouw vakgebied. Meld je nu aan en profiteer betreffende een heleboel baten.

Onze lekkere hamburgers bestaan geschapen aangaande 100% rundvlees. Tevens mogen we op verzoek Halal of vegetarische burgers onderhouden.

Betreffende ons Airfryer frituur jouw met hetelucht in plaats betreffende betreffende vette olie. Dat levert heerlijke gevolgen op. Je ben ervan overtuigd het gezond eten en frituren prima samen kunnen.

Tevens bestaan ons middelen nauwkeurig geselecteerd op capaciteit en worden deze afgenomen bij bekende en eersteklas leveranciers.

- Bij service betreffende een middel gaan wij uit betreffende een kilometertarief. Mochten er onverhoopt nog andere kosten gemaakt geraken zoals parkeergeld ofwel tol, dan leveren we, indien het ook niet tevoren via u dan ook is aangegeven, achteraf in rekening.

Verder de gerechten welke ter plekke voor jouw op een barbecue bereid geraken, bestaan onovertroffen. Wat dacht je onder andere van ambachtelijk gemaakte burgers, sappige pulled pork en smaakvolle saté? Wij mogen het goed voorstellen, het dit water jouw nu weet in een mond loopt.

Tanken betreffende extra goede korting? Vandaag kan zijn de feestelijke opening over Esso de Meern. Bekijk er allemaal aan op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Wat was dit zeker huiselijk voor Leidens Ontzet aan het ontstaan van een maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Het is nationale kroket dag!

 Het allerbeste aangaande twee werelden komt op deze plaats immers samen: vlees & cocktails. Het is voor uitstek dé plaats om een legendarische avond af te trappen. De overheerlijke pig-out platter en share-ribs maken dit eethuisje de ideale plek teneinde betreffende een groep vriendinnen naartoe te kunnen. Overheerlijk vlees teneinde te segmenten, verraderlijke punch en een bourgondische setting. Wat wensen zijn jouw nog meer?

Het was altijd ons kinderdroom om ons eigen snackwagen te beschikken over, maar op jonge leeftijd word jouw niet zeker serieus genomen. Ik zag mezelf weet volkomen ogen in zo’n snackwagen.

Zakelijk of privé, van familiefeest tot officiële receptie en in ofwel buiten. De Foodtruck is multi-inzetbaar. Die trendy cateringwagen kan zijn ook bijzonder geschikt teneinde te benutten op festivals en evenementen. Hieronder beschikken over we een aantal mogelijkheden wegens u dan ook op een rijtje gezet.

We zijn specialistisch in het bakken met heerlijke friet en snacks. We bieden ons ruim collectie aan menu’s. Wilt u alleen ons menu samenstellen, is een no problem.

Friet en snacks smaken prima uit ons airfryer, doch niet precies bijvoorbeeld voor de snackbar. Heb je ons ogenblik gekomen het je zin hebt in een ouderwetse snack? Dan zou je zeggen, ga eenvoudig lekker naar een snackbar en haal ons tas met lekkers. Het mag best op z’n tijd. Een rest aangaande de dagen het jouw wat wil frituren toepassing jouw jouw gezondere airfryer. Ons hete middenweg lijkt me.

Welkom voor Fruitcocktail on tour! Sinds 1993 ben je samen met mijn dame gestart met dit opwindende bedrijf Fruitcocktail on tour. Ondertussen hebben we in alle jaren hard gewerkt en zijn wij alsmaar hamburgeronwheels gro

U kan uw bestelling direct sites betalen betreffende IDEAL (via de partner Buckaroo) ofwel vanzelfsprekend contant ofwel met PIN bij aflevering met huis. De bezorging kan zijn kosteloos aan huis!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nieuwe stap voor stapkaart voor frietmobiel”

Leave a Reply

Gravatar