frietkramen Dingen om te weten voordat u koopt

In dat geval zorgen wij ervoor het een bestemd evenement ons offerte op maat naar jouw toe stuurt. Deze offerte gaat jouw in korte tijd ontvangen. Cruciaal teneinde te weten kan zijn het een offerte kosteloos en totaal vrijblijvend is; jouw wordt nergens toe verplicht.

Een frietkraam op ons trouwplechtigheid is zo geregeld. Wij beschikken over gering benodigd en behoren betreffende onze korte en authentieke Frietfiets overal tussen. In een achtertuin bijvoorbeeld.

En dan staat daar in eens dertig man bij jouw kraam, en ze willen friet. Ik vermoed het je het ook niet of bijna niet kan leveren, omdat die kijkshoppannetjes blijven niet goed voldoende op temperatuur, vrees ik.

Heb je binnenkort een reden voor een feestje en verlangen is je dit bikken voor een gasten verzorgen? Vervolgens is ons patatkraam huren een ideale uitkomst. Dit huren betreffende ons patatkraam is goede gelegenheid teneinde je gasten te voorzien met een goede maaltijd.

Verras uw bruiloftsgasten met een snack surprise party! Geen te chique liflafjes, maar eenvoudig ons (h)goede puntzak friet na afloop over ons knus party. Het kan zijn voor een ieder een onverwachte, maar apart aantrekkelijke afsluiter aangaande uw mooiste dag.

Een hygiëne-diploma is ook niet verplicht. Als je aan een hygiënecode voldoet welke (bijvoorbeeld) door een brancheorganisatie kan zijn opgesteld en en een hygiënecode kan zijn goedgekeurd door de Hollandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) vervolgens voldoe je vanzelf met de wettelijke regels.

nl. De visite gaat genieten van een heerlijke, warm opgediende middelen welke in 100% plantaardige en verse olie worden gebakken. Het medewerkers komt tegelijk betreffende een mobiele frietkraam mee. Huren is dus heel eenvoudigweg en check hier u zal verrast zijn op welke manier voordelig onze prijzen bestaan.

Onze frituurolie wordt als brandstof hergebruikt via een groene stroomcentrale. We scheppen de friet in een gezellige puntzak aangaande eco-papier. Onze snackwagens zijn uitgerust betreffende hoog rendement frituurovens welke werken op groene gas. Een reden te meer om aangenaam over de frietjes te plezier hebben!

U dan ook kunt weet van 40 man een frietwagen in Limburg huren. U dan ook beslist vooraf uit welke middelen men kiest op het feest en we zorgen voor de rest. U dan ook bent bij het verzekerd aangaande eersteklas voedsel dat is bereid in dagverse plantaardige olie.

Bij Denies beschikken over we verscheidene afwijkingen maten frietkramen in ons assortiment voor verhuur. De frietkramen zijn bestemd voor kleinere en vollere gezelschappen. Of het meteen is gebaseerd op een klein verjaardagsfeestje betreffende slechts enige tientallen personen, of teneinde ons groter evenement, voor Denies beschikken over wij het geschikte formaat frietwagen teneinde de gasten te voorzien van een lekker versgebakken frietje.

U kunt bij ons genieten van lekkere vers uitgesneden goudbruine friet in een ouderwetse puntzak en de oudste snacks.

Wil jij ons breedvoerig menu met meerdere soorten friet, al die snacks, dranken en desserts? Dan betaal je logischerwijze verdere. Voor ieder budget is er hetgeen geoorloofd. Wil jij exact begrijpen wat dit zal kosten? Aarzel vervolgens ook niet en neem direct contact op.

v.m. vertragingen die anders opkomen. Als FrietjePlus via ons omleiding vertraging oploopt, en die omleiding niet vooraf vermeld kan zijn behoudt FrietjePlus zich dit recht voor om een vertraging te beperken op een afgesproken baktijd.

Steeds meer kan zijn daar vraag naar ons frietwagen op feesten en partijen. We komen, op een tijdstip het we met u dan ook samenkomen, met onze HACCP goedgekeurde andere frietwagens voor u op lokatie. Uw gasten mogen zichzelf dan onbeperkt tegoed doen met onze snacks en puntzakken goudbruine friet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “frietkramen Dingen om te weten voordat u koopt”

Leave a Reply

Gravatar